1 Nisan 2012 Pazar

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM

Gözümde yaş kalmadı ,uykularım kaçıyor,yüreğim kan ağlıyor!Çaresizlik içinde çırpınışlardayım.Henüz 16 yaşında ömrünün baharında taze bir gül soluyor annesinin gözü önünde elinde olsa verirdi ömrünü biricik kızına ama ne mümkün yaşanacak bu sınav hemde isyan etmeden !Evet yakın arkadaşım tam yedi yıldır hastane hastane doktor doktor gezdi kızının ağrılarının sebebini öğrenmek için ,tam yedi yıl teşhis koyulamadı.Daha iki gün önce hastalığının adını koydular güzelller güzeli genç kızımızın .PANKREAS KANSERİ .Ümit kesilmez diyor doktorlar:((Çaresizlik içinde çırpınışlardayım can simidimiz olacak dualarımız inşaallah !Sizlerden dua bekliyorum sayfamın gülleri.Ve bildiğiniz şifa ayetleri sureleri varsa bana yazmanızı mümkünse sizlerinde bu güzel kızımızın şifası için okumanızı rica ediyorum.Sözün bittiği yerdeyim yürekten dualarımdan başka elimden birşey gelmez .Ne kadar çok dua edersek o kadar tesiri olacak diye ümit ediyorum .Lütfen beni yanlız bırakmayın!

4 yorum:

  1. Allah Şafi adının hürmetine şifasını versin inşallah.. Gamze Akbaş iin. Salatı tefriciyeler, yasinler, hatimler okundu... Ya Şafi çekildi... Böyle bir zincir başlatılabilir yine... okuyan size yazar...Bağışlanır daha sonra... En acilinden şifalar diliyorum Rabbim kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın

    YanıtlaSil
  2. Allah'ım şifa versin, ailesine, sevdiklerine bağışlasın inşallah. Dilerim, hayatının baharında solmasın, yüzünde hep güller açsın..

    YanıtlaSil
  3. Havva Beni çok duygulandırdın Allah razı olsun gülüm iki cihanda yüzünü güldürsün rabbim...

    YanıtlaSil
  4. Derin bir aşk dualarına çok teşekkür ederim.Allahım hiç kimseyi evlatlarıyla sınamasın!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!

>