19 Mart 2012 Pazartesi

BANYO TADİLATI BAŞLIYOR


Güllerim! Sizin görüşlerinize ihtiyacım var. çok kararsız kaldım.Şöyleki;ben banyomu yeniden dekore ettiriyorum, herşeyini yenilemeyi düşünüyorum ve yarın işe başlayacaklar ama ben daha fayans modellerine karar veremedim:(Okadar çok seçenek var ki renkleri arasında bile karar veremezken ,bir sürü modelleri de var bana yardımcı olursanız sevinirim...Benim şu an için düşündüğüm iki model var sizinde fikirlerinizi almak istedim...

6 yorum:

  1. canım üsteki daha kullanışlı gibi geldi birde nacizane bir fikrim var siyah beyazın uyumu çok güzel ama banyolarda su lekesi kireç kalıntısını çok daha fazla belirgin gösterir diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  2. evet canım gerçekten haklısın senin bir renk önerin olurmu?yada sadece bir duvara dekor yapıp yine beyazdan vazgeçmesemmi?

    YanıtlaSil
  3. Banyoda en iyi renk beyazdır diye düşünüyorum. Araya atılan siyah renk daha da çarpıcı yapar. Üsttekini çok beğendim, zaten kullanmaya başlayınca, farklı renkteki objeler, havlularla renk katabilirsiniz.

    Çok kolaylıklar diliyorum..

    YanıtlaSil
  4. Aslıcım yorumuna teşekkür ederim sanırım bende ilk modele karar vereceğim ama siyah daha az kullanarak sadece dekor etrafına siyah yapabilirim ama desenler aynı olacak.Gerçekten dualarınıza ihtiyacım var zira evin içindeyken tadilat çok zor olacak!

    YanıtlaSil
  5. Merhaba canim ilk resimdeki guzel duruyor ama benim banyomda krem kahve iki renk .ilk yaptırırken cok sevmiştim ama sonradan bana karisik görünür gibi geldi simdi olsa tek renk ve açık renkleri tercih ederdim..benim fikrim böyle canim ha bu arada seni izlemeye aldım.. :)

    YanıtlaSil
  6. Mümine hoş geldin gülüm tavsiyelerine teşekkür ederim...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!

>