19 Şubat 2011 Cumartesi

KIZIM AZRA VE OĞLUM ALİ BERKE DEN PİZZA TARİFİ


Görüldüğü üzere mayaladığımız hamuru tepsimize yayıyoruz .Mayalamaya vakit yoksa bir koşu fırından ekmek hamuru alıyoruz.Daha sonra isteğe bağlı malzemelerimizi dilimliyoruz .



sulandırılmış salça bol kekik ve biraz zeytinyağı karışımı hamurun tabanına sürülür.
burada dilimlediğimiz malzemelerimizi sos sürdüğümüz hamurun üzerine diziyoruz.
fırına girmeden son hali...Kaşar peyniri rendesini çıkarmadan az evvel koyuyoruz ki yanmasın sadece erisin...

Bu da fırından çıkar çıkmaz ilk fotoğraf...

bu görüntülerde lezzet testinden:))Sizce nasıl olmuş?
Pazar kahvaltısına bizden bir öneri...

4 yorum:

  1. ohhh yarasın minnoşlara. minik ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. canım istedi şimdi çok güzel görünüyor ellerinize sağlık hepinizi öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. çok açımmmm hepsini yemek istiyorum çocuklarda dahil :))

    YanıtlaSil
  4. Allahım
    ne tatlı elelri var afiyet olsun cnm ya

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!

>